Sunday, February 8, 2009

AKU & STACY FRENZ ....KeRaNa Mu GAZA!!!!!

Ni la die... Tabung NSTP UNTUK GAZA... TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YG TELAH MENDERMA....

Hoyeh hoyehhh!!! Sesi Fotografi with Mila... Diddy , Nur Fatima & Tabung.. hahahah.....

sesi fotografi Stacy Frenz with Diddy & Nur Fatima....
Alahai mila... keciknye ko... nak je ku gendong dak mila nie.. ahahah.. ringan... wazzup wazzup!!!!

Diddy , Mila & Nur Fatima bersama Tabung dERMA Untuk Gaza....

ALALAA... COMELNYE KO DIDDY... HGRRRMMMM...
wah.. jumpe lagi ngn Sun... (JASMIN)...

hehe... capik.. jgn cucuk pinggang dak nie... gerenti latah!! hahahahaha...
Me & Cik Temah a.k.a Ann yg best... !!! Tq Ann...

Aku, Nik & Ary....

dah terjun nie.. hehe..merah muke aku.. yela dah la tadi berpanas... terus masuk dlm air.. wah!! cam udang kena bakar masuk dlm peti ais.. hahahah...

ni la die Sopi yg paling manja dlm Stacy Frenz.. hehe.. manja ke.. ahahah.. Sopiiiiii..... sayang adik sopi~~~~!!

sesi menggomol SOPi.,... hahaha.. Casper cam nak parut kelapa je.. hahaha..
ni time x sabar2 nak masuk dlm air tu ha... nak mandi... hahahah

Mila..ko mmg kecik.. hahah.. cute..

huhu... Diddy... naSib bek ko adik..wah!! terlebih sudah...ni tgh duduk sempat gak aku usha diddy suh tgk kamera... hahahah.. ensem siot~~~
08/02/2009

salam all.. huhuuh penat giler arini... sebenarnye nak citer byk pasal aktiviti siang tadi iaitu aktiviti STACY FRENZ kat Pangsun, Ulu Langat , Selangor... Actually ini adalah aktiviti Semua Fan Club2 Artis yg dianjurkan oleh DAVOM FC..(MILA FC)...sempena Mengumpul Derma untu tabung GAZA Dengan kerjasama kumpulan NSTP...wah siapa masuk paper lagi la muke kitorg... hahah..xtau g ar.. kena check paper esok ke lusa ke kuar ke x.. wakakak.. x kisahlah..yg penting aktiviti yg diberi nama BERIADAH SAMBIL MENDERMA TABUNG NSTP UNTUK GAZA berlangsung dgn meriahnya, ditambah lagi dgn kehadiran DIDDY AF4, MILA AF5 & NUR FATIMA .... mmg semua nya sporting laa...

Aku ni yg x cukup tdo pagi2 lagi dah merempit ke rumah auntie MrsX kt pandan indah..Tq to ANN (CikTemah) & yg lain2 gak yg sudi tgu aku ni ha... Kul 10 pgi kitorg dah berkonvoi ke Pangsun, Ulu Langat... hahaha.. aku naik moto.. follow kt belakang keta Ann.. aKHirnya sampai gak aku ke Taman Rekreasi kt Pangsun nie.. hahah.. leh mandi manda ... hahah...

Naik kematu gak la punggung p Pangsun nie... hhuhu... naik moto... jalan pusing2.. mcm ular... haha... tapi best... bole menikmati keindahan suasana kampung yg nyaman... :) .... sampai2 je.. kitorg disambut mesra oleh DAVOM FC (Mila Fc) dan Fc2 yg lain... ada SAIDA FC, SHAWAL FC, TOI FC, RI Z FC, .... MMg best & Excited la.. hilang ngantuk aku.. huhuhu...STACY FRENZ semua mmg paling sporting & paling havoc la siang tadi.. Hoyeh hoyehh!! ... walaupun tanpa kehadiran our Queen Of Dancing STACY....kami tetap bersemangat untuk turut serta... ( Stacy ada show kt kk ) ...klu Stacy ada lagi gempak.. hehhe... tapi semua mmg bersemangat demi GAZA....
First2 tu makan la kan dulu... aku dah la lapor.. hahaha... kitorg semua dijemput untuk mengisi perut yg mmg masing2 kosong kot... hahaha.. yelah awal pagi lagi dah kuar... hahahah.. lepas je makan... Stacy Frenz dah pasang khemah dah... hehhe... lepas tu bermula la acara game yg mmg klu x sporting mmg pengsan rasanya melayan game2 tu... hahahha... lepas main game... sambil2 tabung derma diedarkan... derma seikhlas hati...
Alhamdulillah, siang tadi hasil dari derma2 yg diberikan oleh FC2 dan jugak org ramai yg beriadah di Pangsun & derma dari artis yg ada siang tadi... Dapat la mengumpul RM 2000 ++ lebih gak la... walaupun x sebesar mana... diharap ini dapat membantu mereka2 yg dlm kesusahan di PALESTIN ....insyaallah....

Aku rasa aku dah jadi cam budak2 balik laa.. hahaha... tapi best la sgt2... Ada game, makan2... bbq... beramah-mesra sesama fc & fc2 yg lain & bersama artis yg hadir.. mmg santai giler...Wahh!!! DIDDY HENSEM!!! Adeh sempat lagik.. hahaha...To Mila , Diddy & Nur Fatima... tq coz layan kitorg dgn baik & sporting...TQ gak pada yg menderma...semoga sumbangan anda semua dapat membantu Palestin...
so... aku penat ni... ni pun balik dari pangsun kena meredah Jem lak kt batu caves... Thaipusam... huhuh... jalan mmg jem... nasib baik bawa moto.. klu keta alamat tgh malam pun x sampai lagi kot... hahahha...

So, letih nie... enjoy the Pic je la k.... letih tahap GABAN la nie... adoi... k all... credit pic to Ann jgk... :) kepada STACY FRENZ... U ALL MMG GEMPAK!!!! HOYEH HOYEH!!!!!!

--------SEMOGA ALLAH MELINDUNGI UMAT ISLAM DI PALESTIN... AMIN.....-----------