Wednesday, April 8, 2009

STACY FRENZ @ ABPBH 2009 KLANG PARADE (5/4/09)

stacy frenz !!!

mmg semua suke bergambar nie... pandang nampak kamera... semua sporting!!!

Stacy mantap dgn persembahannya!!

AKU STACY!!! MALATOP!!!
MESRAAAA.... STACY FRENZ & AKU...ALAMAK ANIP SEKSI LA SELUAR KO.. HHEHE

GADIS2 STACY FRENZ K.L... HEHEHE...
SUN, LIZA, LIANA, MIA & AKU


Salam semua... haluu.. wah.. lama rasanya aku x update blog nie.. bersarang labah2 suda kalik nie.. hahahaha... mmg la kalu dah bz ... mmg x sempat nak update ape2 ..


Anyway hari ni Alhamduliilah ... aku dpt meluangkan masa untuk meng'update blog ku yg x seberapa nie.. hehehe


Al-kisahnya... bertempat di KLANG PARADE (5.04.09) telah berlangsung siri jelajah ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN (ABPBH) 2009. Dimana Klang Parade adalah lokasi terakhir siri jelajah ABPBH sebelum berlangsungnya ABPBH 2009 yg akan diadakan di GENTING HIGHLAND pada 12hb APRIL 2009 ahad ni...


Aku & Stacy Frenz yg lain dtg untuk memberikan sokongan kepada Stacy juga membuat persembahan pda hari itu. Stacy yang juga tercalon dalam 2 kategori dlm ABP tahun ini iaitu Calon PENYANYI WANITA POPULAR 2009 & ARTIS BARU WANITA POPULAR 2009... (hope Stacy akan merangkul salah satu kategori)..

AKU, Uncle Pro, Orangez (sfc kk) & Jung (sfc kk) tiba agak lewat sikit walau bagai mana pun ttp bersemangat untuk memberi sokongan kepada stacy... Gara2 jalan jem dari kl ke klang dan gara2 uncle terlupe jalan masuk ke klang parade... kami tersekat di tgh bandar klang... pusing2 hampir setengah jam ... hahaha... nasib baik uncle relax je... :) tq uncle pro...


Sampai je d klang parade.. member2 Stacy Frenz yang lain suda kelihatan... Kos, Liana, Liza, Mia, Sun, Hanip dan yang lain2 sudah tiba awal... siap bawa poster stacy lagi.. hehehe.. mantap!!! Lepas tu apa lagi amik peluang la bergambar ... hehehe.. semua Stacy Frenz mmg suke sesi fotografi nie.. wah.. harus la... hehehe... macam2 pose... hahahah..

Suasana di klang parade mmg sesak dgn peminat2 dan pengunjung2 Kompleks berkenaan.. Keadaan menjadi lebih gamat & riuh apabila DANCING QUEEN sapa lagi kalau bukan STACY muncul membuat persembahan ... Jeritan2 & sorakan peminat2 stacy menggamatkan suasana Klang Parade ... Stacy mendendangkan lagu berhantu nya " AKU STACY " dan lagu baru yg sememangnya mantap iaitu 'PAKAI BUANG' dgn aksinya yg lincah dgn tarian yg mantap... semua pengunjung2 & peminat2 stacy makin berpusu-pusu untuk menyaksikan persembahan dgn lebih dekat.. wah.. mmg terlebih!!! heheheh...

So.. enjoy the pic la... ni je yg ade... tq to liza sfc credit for the pic.... hehehe....


SEMOGA STACY TERUS SUCCESS & STACY FRENZ JUGA TERUSKAN SOKONGAN OK!!! WAH... TERLEBIH SUDAH.... !!!


p/s: sori la ayat berterabur... ahahaha.. al maklum tgh bz.. mana yg sempat je la ok.. hehehe...