Thursday, November 22, 2012

Majlis Perkahwinan Adik Lelaki ku - BOY & USNIAH 4 NOVEMBER 2012 ( MAJLIS BERTANDANG)selamat pengantin baru Boy & Usniah

  bersama family

family

bergambar bersama family sebelah mummy...dari penampang kota kinabalu

my family

long time no see.. miss u all so much.. 

wit family from kk my father Mokram hj japri sedang menepung tawar ...

my mum... 


malam potong kek...

my aunty from penampang kk... 

yaaa..acara tari menari.. hehehe

pengantin wit bapa & mummy


pengantin wit hapiz & marwan
Alhamdulillah..syukur kepada Tuhan Yang Maha Kuasa...majlis bertandang & persandingan adik lelaki aku Mohd Harun (boy) bersama isterinya Usniah semuanya berjalan dgn lancar & meriah dgn kehadiran semua saudara mara & sahabat handai..

Walaupun penat tapi syukur semuanya sudah selesai... apa2pun..SPECIAL THANKS buat semua saudara mara & kawan2 yg terlibat dalam membantu sepanjang persiapan majlis & semasa majlis berlangsung...terima kasih semua.. 

Terima kasih juga buat family sebelah mummy saya all the way from Kota Kinabalu & TAWAU... tq so much ! Lama tak bertemu.. terima kasih sudi datang .. mmg tak puas jumpa aritu..apa2pun semoga ada rezeki lagi kita berjumpa di lain masa...insyaallah.. dan tq to my aunty yg sudi buatkan saya HINAVA yang sgt sedappppp!! perghhh!! 

Thanx jugak buat kawan2 yg sudi membantu....juga buat photographer jemputan  khas dari kuala lumpur cik FARRA ANINDYA & my bro Hirman Sharin photographer from Sandakan... tq atas gambar2 korg yg sgt cantek.. mmg terbaekkkk!!

Last sekali terima buat semua yg sudi hadir di majlis perkahwinan adik saya... kehadiran anda semua amat2 dihargai dan amat memeriahkan majlis kami. Pohon ampun dan maaf buat semua sekiranya ada cacat cela majlis kami & maaf atas segala kesilapan yg mungkin berlaku sepanjang majlis...semua yang baik itu adalah dari ALLAH dan kekurangan itu dari kami sendiri... 

TERIMA KASIH DARI KAMI SEKELUARGA,....

-WASALAM-

1 comment:

Yumida Huda said...

aaa...c harun sama usniah...
sweetnya...
sama padan...

http://umikasum.blogspot.com/